Ruissaloyhdistyksellä on Facebookissa oma suljettu ryhmä nimellä Ruissalo Yhdistys, liity jäseneksi!

Hyvä kaupunginosaseuran jäsen!

Turun yliopisto toteuttaa asukaskyselyn, jonka tavoitteena on selvittää turkulaisten naapurustojen erityispiirteitä ja omaleimaisuutta. Tutkimus kuuluu Turun kaupunkitutkimusohjelmaan. Turkuseura ja Turun kaupunginosaseurat ovat mukana yhteistyössä. Kyselyyn vastataan nimettömästi eikä tuloksista voi tunnistaa yksittäistä vastaajaa.

Tervetuloa vastaamaan kyselyyn osoitteessa www.turkuseura.fi

Linkki vastauslomakkeeseen löytyy Turkuseuran internetsivulta kohdista Ajankohtaista ja Linkit.

Tietoa kyselystä löytyy myös kaupunginosaseurojen omilta nettisivuilta ja jäsenlehdistä.

Lisätietoja tutkimuksesta:
Risto Haverinen VTT, erikoistutkija
Sosiaalitieteiden laitos, sosiologia 20014 Turun yliopisto

Laiduneläimet kesällä 2014

Mikäli laidunalueilla on hämminkiä:

• eläimiä aitojen ulkopuolella
  • eläinten mahdollisia loukkaantumisia
  • eläinten häirintää
  • jne.

Yhteydenotot tulisi osoittaa suoraan karjankasvattajille, joilla on hoitovastuu eläimistä. (Laidunalueilla on kyltit, joista löytyvät myös yhteystiedot.)

Laidunasioita Turun kaupungin puolesta hoitaa maatilaintarkastaja, p. 262 4143, 050 558 9143

Eläinten häirinnästä tulisi ilmoittaa välittömästi suoraan poliisille tai eläinsuojeluvalvojalle p. 262 3110, 050 554 6394

Karjankasvattajien yhteystiedot:

Hevoset: karjankasvattaja Ilkka Korpi-Anttila p. 044 0541 831

Lampaat: karjankasvattaja Sanna Pitkänen p. 0400 729 800 / 0400 736 655

Naudat: karjankasvattaja Heli Rosvall p. 040 8365 734

Jäsenmaksu
Lehden ohessa on Ruissaloyhdistyksen jäsenmaksulomake, jäsenmaksu on 50 €/talous, eräpäivä on 30.6.